مصطفی میرسلیم کیست|بیوگرافی سید مصطفی میرسلیم 96

بیوگرافی سید مصطفی میرسلیم + عکس و فعالیت های سیاسی

7787558-1

 

سید مصطفی میرسلیم (زادهٔ ۱۹ خرداد ۱۳۲۶ در تهران) عضو هیئت علمی دانشگاه امیرکبیر و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دوم هاشمی رفسنجانی بود. او از اعضای حزب جمهوری اسلامی بود که به پیشنهاد بنی صدر برای نخست وزیری به مجلس معرفی شد اما مجلس اول شورای اسلامی با نخست وزیری او موافقت نکرد. وی همچنین مؤسس و رئیس اولین مرکز تحقیقات موتور ایران و ناظر عالی طراحی و ساخت اولین موتور پایهٔ گازسوز (موتور ملی ایران) است. او ریاست فدراسیون نجات غریق و غواصی و عنوان «حامی فدراسیون نجات غریق جهانی ایران» را بر عهده دارد. او اولین نامزد یکی از احزاب اصولگرا در دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری ایران است، که از طرف حزب مؤتلفه اسلامی به ائتلاف اصوگرایان پیشنهاد خواهد شد.

 

زندگی‌نامه

 

وی ۱۹ خرداد ۱۳۲۶ در خانواده‌ای مذهبی در تهران متولد شد. تحصیلات متوسطهٔ خود را در سال ۱۳۴۴ در دبیرستان البرز به پایان رساند و در سال ۱۳۴۹ موفق به اخذ فوق لیسانس در رشتهٔمهندسی مکانیک از دانشگاه پواتیهٔ فرانسه شد. به‌دنبال آن، در سال ۱۳۵۱ از «مدرسهٔ عالی نفت و موتور» پاریس تخصص مهندسی در رشتهٔ موتورهای درون‌سوز را کسب کرد.

 

میرسلیم از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۲ مشاور رئیس‌جمهور در امور تحقیقات و از ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۶ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دوم اکبر هاشمی رفسنجانی بود. او هم‌اینک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس شورای مرکزی حزب مؤتلفهٔ اسلامی است.

 

7787558-2

 

آثار

  • حیات طیبه، ۱۳۸۵، رشد اندیشه
  • دریغا فارسی، ۱۳۸۴، آمه
  • جریان‌شناسی فرهنگی بعد از انقلاب اسلامی ایران (۱۳۵۷–۱۳۸۰)، ۱۳۸۴، باز
  • چشم‌انداز توسعه، ۱۳۸۳، پیام آزادی
  • سرنوشت انسان، ۱۳۸۳، پیام آزادی
  • دعوت یار، ۱۳۸۳، عابد
  • http://janjalinews.com/
  • از واژه بیگانه تا واژه فارسی، ۱۳۸۲، باز
  • زندگی سیاسی اجتماعی، ۱۳۸۱، پیام آزادی[۴]
  • موتورهای درونسور، نشر دانشگاهی

7787558-3

 

فعالیت‌های سیاسی

 

میرسلیم از اعضای شاخص حزب موتلفه اسلامی است. وی با استعفای عسگراولادی از دبیرکلی، سمت ریاست شورای مرکزی این حزب را که تازه ایجاد شده بود عهده‌دار شد و طبق اعلام روابط عمومی این حزب، در مجمع عمومی اردیبهشت ۱۳۸۸ برای مدت ۳۳ سال دیگر به عضویت شورای مرکزی آن انتخاب و سمت ریاست شورای مرکزی وی تمدید شد.

 

  1. عضو مؤسس گروه سیاسی موسوم به «پویای توحید» سال ۱۳۵۴
  2. جانباز انقلاب: مجروح در ۱۶ شهریور ۱۳۵۷
  3. مسوول تبلیغات حزب جمهوری اسلامی از ۱۳۵۷ تا ۱۳۶۰
  4. عضو شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی از اسفند ۱۳۵۷ تا۱۳۶۰
  5. عضو مؤسس و عضو هیئت دبیران جامعه اسلامی دانشگاهیان
  6. عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی از ۱۳۷۲
  7. مسوول مرکز آمار و نظرسنجی حزب مؤتلفه اسلامی از ۱۳۷۷ تا ۱۳۷۹

فعالیت‌های دولتی

 

تنها مسئولیت پیش از انقلاب وی مدیر بهره‌برداری شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه در سال‌های ۱۳۵۴–۱۳۵۷ می‌باشد. لکن در سال‌های پس از انقلاب سمت‌های متعددی را عهده دار شده‌است.

 

  1. عضو هیئت اجرایی همه‌پرسی نظام جمهوری اسلامی، فروردین ۱۳۵۸
  2. رئیس ستاد بازرسی انتخابات مجلس خبرگان قانون اساسی، خرداد ۱۳۵۸
  3. معاون سیاسی اجتماعی وزارت کشور از ۱۳۵۸ تا ۱۳۶۱
  4. سرپرست شهربانی جمهوری اسلامی ایران از ۱۳۵۸ تا ۱۳۵۹
  5. سرپرست بنیاد امور جنگزدگان از ۱۳۵۹ تا ۱۳۶۰
  6. قائم‌مقام وزیر کشور در ۱۳۶۰
  7. سرپرست نهاد ریاست جمهوری و مشاور عالی رئیس جمهور از ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۸
  8. مشاور رئیس‌جمهور در امور تحقیقات از ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۲
  9. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۶
  10. عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام از ۱۳۷۵ تا کنون
  11. معاون فرهنگی اجتماعی مرکز تحقیقات استراتژیک از ۱۳۷۸
  12. عضو هیئت مدیرهٔ شرکت دسا (دیزل سنگین ایران)
  13. رئیس هیئت مدیرهٔ شرکت تحقیق، طراحی و تولید موتور ایران خودرو (ایپکو)
  14. ناظر عالی طرح موتور ملی پایهٔ گازسوز
  15. ناظر عالی طرح موتور ملی دیزل سواری

96 /

اسامی تایید صلاحیت شدگان ریاست جمهوری 96

کد خبر: ۶۸۵۴۰۷
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۸ 16 April 2017
امتیاز خبر: 98 از 100 تعداد رای دهندگان 51927
مهلت ثبت نام کاندیداهای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری روز گذشته پایان یافت و این بار رکورد تعداد داوطلب در تاریخ جمهوری اسلامی جابجا شد. گروه ها و جریانات سیاسی شناخته شده در کنار برخی از چهره های مستقل کاندیداهای خود را به سوی ستاد انتخابات وزارت کشور گسیل کردند و در نهایت حدود 30 نفر از چهره های سیاسی و برخی نمایندگان فعلی و پیشین مجلس در این مهلت 5 روزه داوطلب ریاست جمهوری شدند.

به گزارش «تابناک»، اگرچه خیل عظیم ثبت نام کنندگان در این پروسه تا حدی کار نهادهای نظارتی مربوط به انتخابات برای احراز صلاحیت ها با توجه به محدودیت زمانی 5روزه سخت تر خواهد کرد، ولی با نگاهی به چهره های شاخص جریان های سیاسی و افراد مستقل با سابقه مدیریتی کلان تقریبا می توان پیش بینی کرد کدام گزینه ها خواهند توانست پس از بررسی های نظارتی در بین کاندیداهای نهایی ریاست جمهوری در 29 اردیبهشت سال جاری در معرض رای مردم قرار گیرند. عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به ساز و کار احراز صلاحیت نامزدهای ثبت نام کننده در انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: شورای نگهبان طبق قانون ۵ روز فرصت دارد تا صلاحیت نامزدها را بررسی و اعلام کند. 
 به نظر می رسد 8 گزینه زیر از 28 چهره شناخته شده امکان حضور در بین کاندیداهای نهایی انتخابات پیش رو ردا داشته باشند:

حسن روحانی
با توجه به تجربه سالهای گذشته و کارنامه تایید صلاحیت شدگان دوره های گذشته انتخابات ریاست جمهوری، رئیس دولت مستقر حسن روحانی یکی از کسانی خواهد بود که در جمع کاندیداهای نهایی ریاست جمهوری امسال قرار خواهد داشت. روحانی که روز جمعه 25 فروردین بدون داشتن همراهی در وزارت کشور حاضر شد پس از ثبت نام در جمع خبرنگاران گفت: دوباره آمده ام برای ایران  و برای اسلام. با توجه به اعلام مواضع گروه های اصلاح طلب و اعتدالی او کاندیدای اصلی این جریانات سیاسی محسوب می شود.
جبهه نیروهای مردمی که از ماه ها پیش تجربه ای نو را در انتخاب و معرفی کاندیدا در پیش گرفته بود پس از برگزاری دو مجمع عمومی و رایزنی ها با داوطلبان کاندیداتوری از درون جمنا بالاخره 4 نفر را به عنوان برگزیده این جبهه معرفی کرد و اعلام کرد: کاندیداتوری هر کدام از این 4 نفر بلامانع است. قرار بر این است در نهایت 3 کاندیدای جمنا در نهایت به نفع یکی از آنها که نفر نهایی جمنا محسوب خواهد شد تا روز رای گیری کناره گیری بکنند.

ابراهیم رئیسی
ابراهیم رئیسی که حائر اولین رای در بین منتخبان جمنا برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری است روز جمعه و ساعاتی پس از روحانی با حضور در ستاد انتخابات داوطلب ریاست جمهوری شد. او هم اکنون تولیت آستان قدس رضوی را برعهده دارد. حجت الاسلام رئیسی از سال 1383 تا سال 1393، به مدت 10 سال معاون اول قوه قضائیه بوده و از سال 1393 تا اواخر سال 1394 نیز مسئولیت دادستانی کل کشور را برعهده داشته‌است. همچنین ایشان از سال 1391 تا کنون با حکم مقام معظم رهبری, دادستان کل ویژه روحانیت است.

محمد باقر قالیباف
دیگر کاندیدای منتخب جبهه مردمی نیروهای انقلاب، محمدباقر قالیباف، شهردار فعلی تهران است که در انتخابات سالهای 84 و 92 نیز کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری بوده است. قالیباف در انتخابات دوره قبل جدی ترین رقیب روحانی بود و با اختلاف رای ناچیزی از راه یافتن به دوره دوم انتخابات برای دوئل انتخاباتی با روحانی باز ماند. به نظر می رسد کاندیدای اصلی اصولگرایان از بین ابراهیم رئیسی و محمدباقر قالیباف انتخاب شود. قالیباف در کارنامه مدیریتی خود علاوه بر مدیریت یک دهه ای بر پایتخت ، فرماندهی ناجا و نیروی هوایی سپاه را نیز دارد.

اسحاق جهانگیری
 در واپسین دقایق مهلت ثبت نام کاندیداهای ریاست جمهوری در ستاد وزارت کشور و پس از قطعی شدن حضور قالیباف در این دوره رقابت ها، اسحاق جهانگیری معاون اول روحانی نیز وارد وزارت کشور شده و داوطلب ریاست جمهوری شد. از ماه ها قبل مبحث کاندیدای پوششی در بین حامیان دولت و اصلاح طلبان مطرح بود و به نظر می رسد خروحی این مباحث در نهایت رضایت روحانی به اعلام کاندیداتوری معاون اول خود در انتخابات باشد. جهانگیری در جایی اعلام کرده ساعت 14 روز آخر ثبت نام تصمیم قطعی برای حضور در انتخابات گرفته است. برخی منابع هم کاندیداتوری او را خواست رئیس دولت اصلاحات و توصیه مرحوم هاشمی رفسنجانی جهت کمک به روحانی در فرایند مناظره ها دانسته اند. اسحاق جهانگیری با سابقه وزارت 8 ساله در دولت اصلاحات و نیز مدیریت اجرایی دولت یازدهم شخصیتی است که هم احتمال احراز صلاحیت بالایی دارد و هم می تواند در مناظره ها کمک حال روحانی باشد. البته برخی حضور او را حتی به خاطر پیش آمدن اتفاقات پیش بینی نشده ای هم میدانند که می تواند امکان حضور روحانی در این انتخابات را منتفی کند.

محمد هاشمی
محمد هاشمی برادر آیت الله هاشمی رفسنجانی، سیاستمدار کهنه کار کارگزارانی که ریاست صدا و سیما را در دهه های اول انقلاب در کارنامه خود دارد نیز برخلاف انتظار رسانه ها و سیاسیون با حضور در وزارت کشور داوطلب انتخابات ریاست جمهوری شد. او پس از ثبت نام هدفش از حضور در این دوره انتخابات را تبیین اندیشه اعتدالی برادر فقیدش آیت الله هاشمی ذکر کرد و در مورد امکان کنار کشیدنش به نفع روحانی گفت: برای صحبت در مورد کناره گیری زود است و اگر شرایط فراهم باشد تا آخر در رقابت ها حضور خواهد داشت. با وجود اینکه شورای های سیاست گذاری اصلاح طلبان و برخی شخصیت های اصلاح طلب آمدن محمد هاشمی در انتخابات دوازدهم را نتیجه تصمیم جمعی خود نمی دانند هاشمی تصمیم به حضورش در انتخابات را تصمیم خانواده هاشمی عنوان کرده است و امکان اینکه او نیز دیگر کاندیدای پوششی روحانی باشد دور از ذهن نیست.

حمید حاجی بابایی
حمید حاجی بابایی وزیر آموزش  پرورش کابینه محمود احمدی نژاد، نماینده مجلس شورای اسلامی و دیگر کاندیدای منتخب جمنا نیز از جمله کسانی است که احتمالا احراز صلاحیت شده و در کنار قالیباف و رئیسی به عنوان کاندیداهای جمنا ضمن مطرح کردن دیدگاه های جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در مبارزات انتخاباتی حضور خواهد داشت. با توجه به ساز و کارهای پیش بینی شده در جمنا در صورت تایید صلاحیت احتمال کناره گیری او به نفع قالیباف یا رئیسی بالاست.

در بین ثبت نام کنندگان یک چهره متمایل به اصولگرایان و یک چهره مستقل نیز دیده می شود که احتمالا خواهند توانست پس از بررسی صلاحیت ها در بین کاندیداهای نهایی انتخابات قرار گیرند. 

مصطفی میرسلیم
 حزب موتله اسلامی جز اولین احرابی بود که کاندیدای خود در انتخابات دوازدهم ریاست جمهوری را معرفی کرد. مصطفی میرسلیم رئیس شورای مرکزی حزب مؤتلفۀ اسلامی کاندیدای یکی از قدیمی ترین احزاب کشور بود که پس از کلی پر فراز و نشیب در رابطه با عضویت در جمنا و چگونگی حضورش در جبهه مردمی و انتخابات ریاست جمهوری در روز اول مهلت ثبت نام داوطلب شد. او سابقه وزارت  فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت آیت آلله هاشمی را دارد و یکی از سیاسیون کهنه کار در جمهوری اسلامی محسوب  می شود. میرسلیم از همان ابتدا به حضور خود تا آخرین مناظره ها تاکید کرده بود و احتمال کناره گیری به نفع کاندیدایی را پایین دانشته بود. اگرچه برخی دیگر از اعضای موتلفه پایبندی خود به جمنا را جز مسائل پذیرفته شده خود و حزب مطبوعشان دانسته اند.

محمد غرضی
محمد غرضی که در دوره یازدهم انتخابات ریاست جمهوری هم کاندیدا شده و احراز صلاحیت شده بود به احتمال قوی در این دوره نیز خواهد توانست در بین کاندیداهای نهایی ریاست جمهوری در معرض رای مردم قرار گیرد. او سابقه وزارت نفت و وزارت پست و تلگراف را در کارنامه دارد و سالها ریاست سازمان نظام مهندسی کشور را بر عهده داشته است. او خود را متعلق به جناح های راست و چپ و اصولگرا و اصلاح طلب نمی داند و خود را مستقل اعلام می کند.برخی از شعارهای تبلیغاتی او در انتخابات گذشته از جمله دولت ضد تورم مورد استقبال برخی رسانه ها قرار گرفته بود.

با توجه به آغاز بررسی صلاحیت داوطلبان ریاست جمهوری در نهادهای نظارتی مرتبط با انتخابات باید منتظر ماند و دید چه کسانی بالاخره خواهند توانست در لیست نهایی تایید صلاحیت شدگان انتخابات ریاست جمهوری قرار بگیرند و آرایش کاندیداهای جریانات مختلف به چه شکلی خواهد بود. تا اعلام نتیجه تایید صلاحیت شده های این انتخابات 5 روز بیشتر نمانده است.

عکسهای لیلا اوتادی قبل از عمل|عکس لیلا اوتادی قبل و بعد عمل|عکس بینی لیلا اوتادی

موضوع : بیوگرافی بازیگران زن ، عکسهای لیلا اوتادی | آخرین بروزرسانی در

لیلا اوتادی, عکسهای لیلا اوتادی, بیوگرافی لیلا اوتادی

بیوگرافی : لیلا اوتادی بازیگر زن سینما و تلویزیون متولد چهاردهم مرداد ماه سال 1362 در تهران می باشد و 36 سال سن دارد.

تحصیلات لیلا اوتادی دانش‌آموخته رشته ی معماری داخلی از دانشگاه تهران است . در کودکی برای بازی در یک فیلم  سینمای  «کیمیا» به کارگردانی احمد رضا درویش به او پیشنهاد شد اما خانواده‌اش بخاطر رسیدگی به امور تحصیلی مانع این امر شدند.

ازدواج و همسرش

لیلا اوتادی تا کنون ازدواج نکرده است و مجرد می باشد. در برخی از سایتها خبری مبنی ازدواج وی با جواد نکونام بازیکن فوتبال شده است که این خبر صحت ندارد و شایعه ای بیش نیست.

کار خود را بعنوان بازیگر ابتدا از سینما و با فیلم «چشمان سیاه» به کارگردانی ایرج قادری در سال ۱۳۸۱ آغاز کرد و با بازی در «بید مجنون» مجیدی و سریال «مهر و ماه» در سال ۸۲ نامش به عنوان بازیگری جدی مطرح شد. آخرین کار تلویزیونی وی حضور در سریال ارام میگیریم در نقش آوا می باشد که زمستان 95 از شبکه دو پخش میگردد.

عکس لیلا اوتادی و جواد نکونام

لیلا اوتادی, Leila Otadi

لیلا اوتادی و همسرش , همسر لیلا اوتادی کیست

عکس جدید لیلا اوتادی

اینستاگرام لیلا اوتادی

Instagram / LEILAOTADII

پس از آن او در فیلم‌های بسیاری در سینمای ایران بازی کرد و به ورزش علاقه دارد و فعالیت‌های ورزشی را در رشته‌های تنیس و سوار کاری و فیتس دنبال می کند وی به زبان‌های انگلیسی  و ترکی مسلط کامل می‌باشد

فیلم های سینمایی

چشمان سیاه : ایرج قادری ۱۳۸۱
بید مجنون : مجید مجیدی ۱۳۸۳
چپ دست : آرش معیریان ۱۳۸۴
قصه دلها : هوشنگ درویش پور ۱۳۸۵
چهار انگشتی : سعید سهیلی۱۳۸۵
زن ها فرشته اند : شهرام شاه حسینی ۱۳۸۶
دعوت : ابراهیم حاتمی کیا ۱۳۸۷
حرکت اول : فرهاد نجفی ۱۳۸۷
پسر آدم دختر حوا : رامبد جوان ۱۳۸۷

عروسک : ابراهیم وحیدزاده ۱۳۸۸
آدم کش : رضا کریمی ۱۳۸۸
باغ قرمز : امیر سماواتی ۱۳۸۸
پیتزا مخلوط : حسین قاسمی جامی ۱۳۸۹
دردسر بزرگ : مهدی گلستانه ۱۳۸۹
اخراجی ها3 : مسعود ده نمکی ۱۳۸۹
شیر تو شیر : ابراهیم فروزش ۱۳۹۰
زن مرد زندگی : مهدی ودادی ۱۳۹۰

صفحه ۱۱۳ : رضا توکلی۱۳۹۰
آقای الف : علی عطشانی ۱۳۹۱
کبریت سوخته : کاظم معصومی ۱۳۹۱
۱۳۹۲  لاله : اسی نیک نژاد
دور زدن ممنوع :بصیری۱۳۹۲
یک شام خوب : مهدی مظلومی
نود درجه؛رحمانی
آزاد به قید شرط (1395)

لیلا اوتادی

سریالهای لیلا اوتادی

مهر و ماه: فیاض موسوی۱۳۸۳
آخرین گناه :حسین سهیلی زاده ۱۳۸۵
خونبها : جواد مزدآبادی ۱۳۸۶
اشک ها و لبخندها : حسن فتحی 1388

زخم : مسعود آب پرور 1393
چرخ و فلک (1395)
آرام میگیریم : روح اله سهرابی (1395)
پیکسل (محمدحسین لطیفی) 1395

تله فیلم ها

گوشه نشینان : سیروس مقدم۱۳۸۵
بیرون از بهشت:خسرو معصومی۱۳۸۶
همان روز : علیرضا امینی۱۳۸۷
خواب بد : منوچهر هادی۱۳۸۹
به دنبال خوشبختی: بهمن گودرزی۱۳۹۰

برگشت ناپذیر : امیر احمد انصاری۱۳۹۰
سیب ترش : مهدی صباغ زاده ۱۳۹۱
سیاه چاله : محمد خراط زاده ۱۳۹۱
کبریت سوخته : کاظم معصومی ۱۳۹۱

ستاره شدن برایش هدف نبوده و معترف است که هیچ تلاشی برای ستاره شدن نمی کند. امتیاز مثبت تئاتر را در این می داند که بازیگر در آن با تماشا گر مستقیم در ارتباط است و امتیاز منفی آن را هم به این نسبت می دهد که مخاطب زیادی ندارد

لیلا اوتادی و همسرش, لیلا اوتادی بازیگر زن

لیلا اوتادی در Facbook , اینستاگرام لیلا اوتادی instagram

تئاتر مورد علاقه ا ش نمایش هملت است  از نظر او کار خوب همه جا خوب است چه در تلویزیون چه در سینما و چه در تئاتر و بازی در یک کار خوب تلویزیونی را به حضور در یک فیلم بد سینمایی ترجیح می دهد.

لیلا اوتادی

وی خود را انسان کمال گرایی میداند و می گوید  اگر روزی از هالیود پیشنهاد بازی داشته باشم حتما قبول می کنم و این موضوع را یک موفقیت می دانم

عکس های لیلا اوتادی وهمسرش 96|همسر لیلا اوتادی کیست

موضوع : بیوگرافی بازیگران زن ، عکسهای لیلا اوتادی | آخرین بروزرسانی در

لیلا اوتادی, عکسهای لیلا اوتادی, بیوگرافی لیلا اوتادی

بیوگرافی : لیلا اوتادی بازیگر زن سینما و تلویزیون متولد چهاردهم مرداد ماه سال 1362 در تهران می باشد و 36 سال سن دارد.

تحصیلات لیلا اوتادی دانش‌آموخته رشته ی معماری داخلی از دانشگاه تهران است . در کودکی برای بازی در یک فیلم  سینمای  «کیمیا» به کارگردانی احمد رضا درویش به او پیشنهاد شد اما خانواده‌اش بخاطر رسیدگی به امور تحصیلی مانع این امر شدند.

ازدواج و همسرش

لیلا اوتادی تا کنون ازدواج نکرده است و مجرد می باشد. در برخی از سایتها خبری مبنی ازدواج وی با جواد نکونام بازیکن فوتبال شده است که این خبر صحت ندارد و شایعه ای بیش نیست.

کار خود را بعنوان بازیگر ابتدا از سینما و با فیلم «چشمان سیاه» به کارگردانی ایرج قادری در سال ۱۳۸۱ آغاز کرد و با بازی در «بید مجنون» مجیدی و سریال «مهر و ماه» در سال ۸۲ نامش به عنوان بازیگری جدی مطرح شد. آخرین کار تلویزیونی وی حضور در سریال ارام میگیریم در نقش آوا می باشد که زمستان 95 از شبکه دو پخش میگردد.

عکس لیلا اوتادی و جواد نکونام

لیلا اوتادی, Leila Otadi

لیلا اوتادی و همسرش , همسر لیلا اوتادی کیست

عکس جدید لیلا اوتادی

اینستاگرام لیلا اوتادی

Instagram / LEILAOTADII

پس از آن او در فیلم‌های بسیاری در سینمای ایران بازی کرد و به ورزش علاقه دارد و فعالیت‌های ورزشی را در رشته‌های تنیس و سوار کاری و فیتس دنبال می کند وی به زبان‌های انگلیسی  و ترکی مسلط کامل می‌باشد

فیلم های سینمایی

چشمان سیاه : ایرج قادری ۱۳۸۱
بید مجنون : مجید مجیدی ۱۳۸۳
چپ دست : آرش معیریان ۱۳۸۴
قصه دلها : هوشنگ درویش پور ۱۳۸۵
چهار انگشتی : سعید سهیلی۱۳۸۵
زن ها فرشته اند : شهرام شاه حسینی ۱۳۸۶
دعوت : ابراهیم حاتمی کیا ۱۳۸۷
حرکت اول : فرهاد نجفی ۱۳۸۷
پسر آدم دختر حوا : رامبد جوان ۱۳۸۷

عروسک : ابراهیم وحیدزاده ۱۳۸۸
آدم کش : رضا کریمی ۱۳۸۸
باغ قرمز : امیر سماواتی ۱۳۸۸
پیتزا مخلوط : حسین قاسمی جامی ۱۳۸۹
دردسر بزرگ : مهدی گلستانه ۱۳۸۹
اخراجی ها3 : مسعود ده نمکی ۱۳۸۹
شیر تو شیر : ابراهیم فروزش ۱۳۹۰
زن مرد زندگی : مهدی ودادی ۱۳۹۰

صفحه ۱۱۳ : رضا توکلی۱۳۹۰
آقای الف : علی عطشانی ۱۳۹۱
کبریت سوخته : کاظم معصومی ۱۳۹۱
۱۳۹۲  لاله : اسی نیک نژاد
دور زدن ممنوع :بصیری۱۳۹۲
یک شام خوب : مهدی مظلومی
نود درجه؛رحمانی
آزاد به قید شرط (1395)

لیلا اوتادی

سریالهای لیلا اوتادی

مهر و ماه: فیاض موسوی۱۳۸۳
آخرین گناه :حسین سهیلی زاده ۱۳۸۵
خونبها : جواد مزدآبادی ۱۳۸۶
اشک ها و لبخندها : حسن فتحی 1388

زخم : مسعود آب پرور 1393
چرخ و فلک (1395)
آرام میگیریم : روح اله سهرابی (1395)
پیکسل (محمدحسین لطیفی) 1395

تله فیلم ها

گوشه نشینان : سیروس مقدم۱۳۸۵
بیرون از بهشت:خسرو معصومی۱۳۸۶
همان روز : علیرضا امینی۱۳۸۷
خواب بد : منوچهر هادی۱۳۸۹
به دنبال خوشبختی: بهمن گودرزی۱۳۹۰

برگشت ناپذیر : امیر احمد انصاری۱۳۹۰
سیب ترش : مهدی صباغ زاده ۱۳۹۱
سیاه چاله : محمد خراط زاده ۱۳۹۱
کبریت سوخته : کاظم معصومی ۱۳۹۱

ستاره شدن برایش هدف نبوده و معترف است که هیچ تلاشی برای ستاره شدن نمی کند. امتیاز مثبت تئاتر را در این می داند که بازیگر در آن با تماشا گر مستقیم در ارتباط است و امتیاز منفی آن را هم به این نسبت می دهد که مخاطب زیادی ندارد

لیلا اوتادی و همسرش, لیلا اوتادی بازیگر زن

لیلا اوتادی در Facbook , اینستاگرام لیلا اوتادی instagram

تئاتر مورد علاقه ا ش نمایش هملت است  از نظر او کار خوب همه جا خوب است چه در تلویزیون چه در سینما و چه در تئاتر و بازی در یک کار خوب تلویزیونی را به حضور در یک فیلم بد سینمایی ترجیح می دهد.

لیلا اوتادی

وی خود را انسان کمال گرایی میداند و می گوید  اگر روزی از هالیود پیشنهاد بازی داشته باشم حتما قبول می کنم و این موضوع را یک موفقیت می دانم